ТОПІНГИ

Асортимент топінгов пляшка пластик 600г

Абрикос
Ананас
Апельсин
Бабл Гам
Банан
Блю Кюросао
Ваніль
Вишня
Диня
Карамель
Ківі
Кокос
Крем брюле
Лимон
Лісова ягода
Лісовий горіх
М’ята
Малина
Манго
Маракуйя
Персик
Полуниця
Солона карамель
Тірамісу
Фісташка
Чорна смородина
Чорниця
Шоколад-Нуга
Шоколад
Яблоко

Топпінг Абрикос

Топпінг Ананас

Топпінг Апельсин

Топпінг Бабл Гам

Топпінг Банан

Топпінг Банан Maribell 600 гр, володіє тропічним ароматом і запашним ніжним смаком. Приємний жовтий колір, як яскраве літнє сонечко. У виробництві топінгів використовуються натуральні перетерті банани, доповнені цитрусовим ароматом і кислинкою. Топпінг допоможе прикрасити десерт, морозиво, коктейль або випічку.

Топпінг Блю Кюрасао

Топпінг Ваніль

Топпінг Вишня

Топпінг Maribell Вишня 600 гр в зручній термопластиковой пляшці з тонким носиком, який можна закрити кришкових. Смак соковитих ягід з делікатною кислинкою і щільною консистенцією.

600г.

Топпінг Диня

Топпінг Карамель

Топпінг Maribell Карамель підкреслить смак будь-якого десерту, має тонкий цукерковий смак і аромат патоки. Прикрасить і доповнить випічку, десерт або напій.

600г.

Топпінг Ківі

Топпінг Maribell Ківі в пляшці 600 гр. Смак легкий з солодкістю і невеликою кислинкою. Сама поливання зеленого кольору, прозора з вкрапленням чорних насіння фрукта.

Топпінг Кокос

Топпінг Крем-брюле

Топпінг Лимон

Топпінг Лісова ягода

Топпінг Лісовий горіх

Топпінг М»ята

Топпінг Малина

Топпінг Maribell 600 гр малина, має приємний ягідний смак і ніжну кислинку. Можна використовувати у випічці, морозиві, млинці, або тістечок. Топпінг виготовлений з натуральних перетертих ягід малини.

Топпінг Манго

Топпінг Маракуйя

Топпінг Персик

Топпінг Полуниця

Топпінг Maribell Полуничний вельми популярний серед ласунів. Смак запашної ягоди має тонкий аромат і гарний соковитий колір. Топпінг виготовлений з натуральних перетертих ягід полуниці.

600г.

Топпінг Солона карамель

Топпінг Тірамісу

Топпінг Фісташка

Топпінг Чорна смородина

Топпінг Чорниця

Топпінг Шоколад-Нуга

Топпінг Maribell Шоколад-нуга зі смаком батончиків, які мають аромат какао і горіхів. Поливання вельми універсальна, і може використовуватися в численних десертах, випічці, або в будь-якому іншому солодкому блюді.

Топпінг Шоколад

Топпінг Шоколад вельми універсальний, і може використовуватися в численних десертах, випічці, або в будь-якому іншому солодкому блюді.

600г.

Топпінг Яблоко

Создайте подобный сайт на WordPress.com
Начало работы