Кава сублімована Бразилія (технологія freeze-dried)
Сублімація — найновіший і найдорожчий метод виробництва розчинної кави, що дозволяє по максимуму зберегти всі вихідні властивості натуральної кави. Кава-боби збираються вручну, очищаються від м’якоті, а потім обробляються методом сушіння виморожуванням. Це найефективніший спосіб зберегти в розчинній каві майже всі корисні речовини, подаровані природою. Смак порадує збалансованістю, насиченістю з вираженою гіркуватістю.
Кофеїн: Середній
Країна-виробник: Бразилія
Фасовка: 100г, 200г, 500г, 1кг
Кава сублімована Ірландський крем
уп. — 100г.
Кава сублімована Карамель
уп. — 100г
Кава сублімована Тірамісу
уп. — 100г.
Кава сублімована Трюфель
уп. — 100г
Кава сублімована Шоколад
уп. — 100г