КАВА СУБЛІМОВАНА

Кава сублімована Бразилія (технологія freeze-dried)
Сублімація — найновіший і найдорожчий метод виробництва розчинної кави, що дозволяє по максимуму зберегти всі вихідні властивості натуральної кави. Кава-боби збираються вручну, очищаються від м’якоті, а потім обробляються методом сушіння виморожуванням. Це найефективніший спосіб зберегти в розчинній каві майже всі корисні речовини, подаровані природою. Смак порадує збалансованістю, насиченістю з вираженою гіркуватістю.
Кофеїн: Середній
Країна-виробник: Бразилія

Фасовка: 100г, 200г, 500г, 1кг

Кава сублімована Ірландський крем

уп. — 100г.

Кава сублімована Карамель

уп. — 100г

Кава сублімована Тірамісу

уп. — 100г.

Кава сублімована Трюфель

уп. — 100г

Кава сублімована Шоколад

уп. — 100г

Создайте подобный сайт на WordPress.com
Начало работы