ЧАЙ

Гречаний китайський чай Ку Цяо

Має загальнозміцнюючу дію, рекомендується при авітамінозах.
Допомагає позбутися зайвої ваги.
Відновлює мікрофлору кишечника, м’яко виводить токсини з його стінок, позбавляє від запорів.
Насичує органи киснем.
Покращує сон, працездатність та загальне самопочуття.
Після заварювання розпарені зерна Ку Цяо можна з’їсти.

Зерна можна заварити тричі на 1 день, залишати на наступну добу інгредієнт не рекомендується, він втратить свої властивості. Зерна висипають з пакетика в склянку і заливають нещодавно закипілою водою, оптимальна температура рідини становить 90 С, залишають настоюватися протягом 1-3 хвилин, після чого проціджується напій. Зерна, що залишилися, необхідно зберігати в ємності під кришкою в місці, де немає доступу сонячним променям. Дозування – 1 чайна ложка насіння гречки на 1 склянку гарячої. Після того, як зерна будуть заварені тричі, їх можна з’їсти, ретельно розжовуючи.

Склад: гречаний китайський чай

Ягоди Годжі

Ягоди Годжі багаті на мінерали природного походження (цинк, кальцій, селен, фосфор, мідь, залізо). Це єдиний природний продукт, що містить Германій, відомий природний елемент, що допомагає у боротьбі з раком. Чого можна чекати при постійному вживанні ягід годжі: поліпшення стану шкіри; міцного здорового сну; нормалізації рівня мелатоніну; зниження цукру в крові; зниження ваги.
Ягоди цієї рослини також мають протипухлинну дію. Вони нейтралізують у печінці канцерогени та токсини, що й перешкоджає пухлини передміхурової залози.
Ягоди годжі нормалізують гормональний дисбаланс, надають тонізуючу дію, відновлюють сечовипускальні функції, зміцнюють нервову систему та оздоровлюють організм у цілому.

Приготування чаю з ягід годжі: промити ягоди і покласти у заварник чи термос. Пропорція: 1 столова ложка плодів на 250мл води. У чайник влити воду, нагріту до 80-90 ° С. Окріп використовувати не можна, він руйнує окремі мікроелементи. Настояти напій хвилину, після чого можна пити.

БІЛИЙ ЧАЙ

БІ ЛОЧУНЬ

Білий елітний китайський чай. Вирощується у провінції Фуцзянь. Складається з чайних бруньок та молодих чайних листочків. Має яскраво-жовтий колір настою. Має натуральний свіжий аромат і освіжаючий насичений смак.

БІЛІ СЛЬОЗИ ДРАКОНА

Високоякісний білий чай. Вирощується на чудовій гірській плантації на березі річки Лан Цаньг у південно-західній частині Китаю. Для приготування чаю беруться лише найніжніші бруньки. Має ніжний смак та тонкий аромат.

ОКО ФЕНІКСА

Високоякісний білий китайський чай з квітами жасмину. Скручений у вигляді птахів очі. При заварюванні розкривається в цілісні молоді листочки. Має витончений квітковий смак та аромат.

БІЛИЙ В’ЯЗАНИЙ ЧАЙ

ЛИЧІ З ХРИЗАНТЕМОЮ

Білий в’язаний чай. Ручна робота робить цей чай справжнім витвором мистецтва. При заварюванні повільно і граціозно розкривається прекрасна квітка хризантеми. Має м’який квітковий аромат.

Приблизно виглядає

МЕТИС

Білий китайський в’язаний чай з провінції Фуцзянь. Ручна робота робить цей чай справжнім витвором мистецтва. При заварюванні цей чай повільно та граціозно розкривається у квітку червоної хризантеми. Має м’який квітковий смак та аромат.

Приблизно виглядає

СЕРЦЕ

Білий китайський в’язаний. Ручна робота робить цей чай справжнім витвором мистецтва. При заварюванні цей чай, повільно та граціозно розкривається у серце. Має м’який квітковий смак та аромат.

ЖОВТИЙ ЧАЙ

Жовтий чай — вид чаю, що піддався слабкої ферментації. Виготовляється з сировини високої якості, виключно в Китаї, в провінціях Сичуань, Хунань, Чжецзян, Фуцзянь. В ньому міститься велика кількість вітамінів, мікроелементів, амінокислот і поліфенолів. Знімає спазми, головний біль, активізує захисні сили організму. Жовтий чай м’яко тонізує, сприяє розумовій діяльності. Неправильним приготуванням можна зіпсувати чай. Заливати потрібно м’якою, не гарячою водою (+ 66 … + 85 ° C) — крутий окріп вб’є всі запахи і корисні речовини, також такий чай буде гірким. Заварювати краще в скляному чайнику або гайвані — чайні бруньки при заварюванні кілька разів вертикально спливають і опускаються.

ЗЕЛЕНИЙ ЧАЙ

ЗЕЛЕНИЙ РАВЛИК

Чай «Зелений равлик» — скручені в формі спіралі листя світлих і темних відтінків зеленого кольору, яким притаманний свіжий, з квітковими нотками аромат. Для готового напою характерні світлий і теплий від жовтого до зеленого колір і класичний смак зеленого чаю, трохи солодкий.

СРІБНИЙ РАВЛИК TIPS

Високоякісний зелений китайський чай з високим вмістом чайної тіпси. Приготовлений за особливою технологією. При заварюванні розгортається в цілісні листочки. З ніжним ароматом, яскравим жовто-зеленим кольором настою.

СРІБНИЙ РАВЛИК З ЖАСМІНОМ

Класичний зелений китайський чай з жасмином. Виготовлений за особливою технологією, при заварюванні розгортається в цілісні листочки. Має ніжний аромат жасмину, яскравий жовто-зелений колір настою.

ЗЕЛЕНИЙ З ЖАСМІНОМ

М’який, приємний квітковий смак з яскравими нотами жасмину, насолода меду і ледь чутна карамель, ніжно-зелений колір настою, насичений аромат і довгий солодкий смак з ледь вловимою гіркуватістю.

ЗЕЛЕНИЙ МАО ФЕНГ

Мао Фенг (туманні вершини) — один із найвідоміших зелених чаїв, який входить до десятки знаменитих чаїв Китаю. Він вирощується у горах Хуан Шань (Жовті Гори). Має надзвичайно свіжий квітковий аромат та солодкий смак. Має тонізуючі та загальнозміцнюючі властивості.

ЗЕЛЕНИЙ ПОРОХ (ГАНПАУДЕР)

Зелений китайський чай високої якості. За технологією виготовлення він відноситься до виду «ганпаудер» (порох). Має прекрасні освіжаючі та розслаблюючі властивості. Ніжний аромат орхідеї, яскравий жовто-зелений колір настою зробили його всесвітньо відомим зеленим чаєм.

СЕНЧА МАКОТО

Зелений класичний японський чай. Свіжозібране листя пропарюється, а не просмажується на відміну від більшості інших сортів. Потім чай скручують у формі тоненьких чаїнок-смужок, які японці називають «павучими лапками». Цінний високий вміст йоду.

СПИСИ КУ ДІН

Унікальний зелений китайський чай Ку Дін (у перекладі з китайської — «гірка трава»), виготовлений за найдавнішою технологією. Для приготування напою використовується листя рослин, яке збирають та обробляють у південних китайських провінціях на вологих схилах гір. Містить велику кількість вітамінів. Ку Дін має протизапальний ефект, виводить токсини та очищає організм.

ЧОРНИЙ ЧАЙ

АНГЛІЙСЬКИЙ СНІДАНОК

Суміш індійського та цейлонського чорного чаю категорії FBОР здавна є невід’ємним атрибутом ситного англійського сніданку та одним із найпопулярніших у світі напоїв. Ми додали до класичних складових кенійський чай та зробили цей купаж більш вишуканим. Підбадьорливий, зігріваючий смак, насичений аромат, темно-бурштиновий колір настою, ідеально поєднується з молоком та лимоном.

АССАМ GFOP

Високоякісний чорний крупнолистовий чай категорії GFOP (Голден Флауер Оранж Пеко) з вмістом золотих типсів. Темно коричневе, злегка пряне, дбайливо скручене листя з тіпсами при заварюванні розкриває чудовий квітково-фруктовий аромат з медовими нотами. Насичений терпкий смак і терпкий післясмак чудово поєднуються з молоком і цукром.

ТАДЖ МАХАЛ

Чорний високоякісний індійський чай із високим вмістом чайної тіпси. Має міцний насичений смак та аромат. Має тонізуючі властивості і ідеальний для підтримки кращої форми протягом усього дня. Добре поєднується із молоком.

ГОРДІСТЬ ЦЕЙЛОНА

Чорний високоякісний цейлонський чай із високим вмістом чайної тіпси. Має міцний насичений смак та аромат. Має тонізуючі властивості і ідеальний для підтримки кращої форми протягом усього дня. Добре поєднується із молоком.

ДАРДЖИЛІНГ СРІБНА ГОРА

Елітний чорний індійський чай Дарджилінгу. Вирощується на плантаціях невеликого містечка Дарджилінг, що на північному сході Індії. Має надзвичайно рідкісні смакові якості: ніжний мускатний смак, неповторно тонкий та багатий аромат.

ДАДУВАНГАЛА ОРА

Чорний крупно-листовий цейлонський чай вищого гатунку з плантації Danduwangala. Листя зеленого чаю тільки найвищої якості було відібрано та перероблено у чорний чай для забезпечення насиченого смаку. Цей сорт чаю має тонізуючі властивості, тому добре підходить для ранкового чаювання.

ГРУЗИНСЬКИЙ

Чорний грузинський чай. Відрізняється м’якістю та унікальним смаком та ароматом. Грузинський чай за своєю міцністю ближче до китайського чаю. При цьому Грузинський чай м’якший, ніж Цейлонський та Індійський чай.

ЗОЛОТО ТАПРОБАНИ

Елітний цейлонський чай категорії Голден Флауер Оранж Пеко (GFOP), з великою кількістю золотих типсів. Його настій дарує чудовий глибокий смак, м’яку терпкість, розкішний мідно-золотистий колір та злегка пряний аромат. Тапробана — давня назва острова Цейлон, що зустрічається у більшості класичних істориків та географів. Цей чай недарма отримав таку назву, адже він відноситься до елітної категорії Тіппі Голден Флауери Оранж Пеко (TGFOP), що говорить про зміст великої кількості золотих тіпсів. Чудовий глибокий смак, м’яка терпкість, розкішний мідно-золотистий колір настою і злегка пряний аромат — ось, мабуть, найправильніша характеристика цього чаю.

СУПРІМ РЕКОЕ

Чорний високоякісний цейлонський чай. Чайне листя, яке цілий рік визріває в унікальному кліматі острова Шрі-Ланка надає цьому чаю неповторний насичений смак і аромат. Має тонізуючі властивості.

ФРУКТОВИЙ ТА ТРАВ»ЯНИЙ ЧАЙ

ВИШНЕВИЙ ПУНШ

Склад: каркаде, яблуко сушене, плоди шипшини, кориця, ароматизатор ідентичний натуральному «Вишня».

Насичений фруктовий мікс. Кисло-солодкий фруктовий смак освіжає та бадьорить.

АЛЬПІЙСЬКИЙ ЛУГ

Трав’яна суміш лимонної трави, меліси, м’яти, ромашки, шипшини, цедри апельсина, пелюсток альпійських квітів. Має приємний трав’яний смак та аромат. Насичена вітамінами та корисними мікроелементами.

ГІРСЬКИ ТРАВИ

Суміш трав та квітів яскрава, ароматна та романтична, як букет, зібраний у подорожі горами. Має дуже яскравий, медово-солодкий аромат. Зелень м’яти та чебрецю, жовтий розсип ромашки та яскраві вкраплення лаванди, вересу та пелюсток волошки. Заварюючи, отримуємо світло-зелений настій із солодким, квітковим смаком, у якому гармонійно поєднуються лаванда та чабер. Незважаючи на всю свою легкість, чай насичує ефірними оліями трав, зігріває, а наприкінці охолоджує м’ятою.

ДУША С ГІНКО БІЛОБА

Трав’яна суміш з імбиру, сафлору, солодки, подрібненим листям Гінкго Білоби, лимонної трави чорного перцю, квітів королівської свічки, пелюсток троянди, ванілі та ханібуша. Насичена вітамінами та корисними мікроелементами.

МАТЕ

Мате — сухие листья вечнозеленого кустарника остролист парагвайский, что с древнейших времен используется южно-американскими индианцами для заваривания тонизирующего напитка. Мате известен высокими целебными свойствами, содержит большое количество кофеина, значительно большее, чем кофе.

МАТЕ ЛИМОН

Зелений мате з додаванням лимонної трави і лимона цедри. Мате — сухе листя вічнозеленого чагарника «гостролист парагвайський», що з найдавніших часів використовується американськими індіанцями для заварювання тонізуючого напою. Мате відомий високими цілющими властивостями, містить велику кількість кофеїну, значно більшу, ніж кава.

МАТЕ СУНИЦЯ

Зелений ароматизований мате зі шматочками та листям суниці. Мате — сухе листя вічнозеленого чагарника «гостролист парагвайський», що з найдавніших часів використовується південно-американськими індіанцями для заварювання тонізуючого напою. Мате відомий високими цілющими властивостями, містить велику кількість кофеїну, значно більшу, ніж кава.

ЧЕРВОНИЙ ДРАКОН

Насичена фруктова суміш із шматочків яблук та полуниці, каркаде, чорниці, чорної та червоної смородини, пелюсток троянди. Сприяє зміцненню імунітету.

МОДНИЙ ФРУКТ

Фруктова суміш із шматочками ананаса папайї, яблука, малини, брусниці, квітами каркаде, родзинками, жимолістю. Багата вітамінами та корисними мікроелементами.

РОЙБУШ

Подрібнене листя південно-африканської чагарникової рослини ройбуш. Має ніжний смак та аромат. Корисний своїм унікальним складом мікроелементів. У зв’язку з відсутністю кофеїну чай ройбуш можна пити у великій кількості у будь-який час доби. Добре підходить як заспокійливий чай.

РОЙБУШ СУНИЦЯ

Суміш із подрібненого листя південно-африканської чагарникової рослини ройбуш та шматочків суниці. Має ніжний смак та аромат. Корисний своїм унікальним складом мікроелементів. У зв’язку з відсутністю кофеїну чай ройбуш можна пити у великій кількості у будь-який час доби. Добре підходить як заспокійливий чай.

ХАНІБУШ

Напій із подрібненого листя південно-африканського медового куща (Honeybush). Має антивірусні та антимікробні властивості. Завдяки наявності антиоксидантів перешкоджає передчасному старінню організму.

РЕЛАКС

Трав’яна суміш квітів ромашки, шипшини гібіскуса, подрібненого листя суниці. Заспокоює нервову систему. Зміцнює імунітет та посилює стійкість організму до вірусних захворювань.

ТОНКАЯ ФІГУРА

Насичена суміш зеленого чаю, сенчі, мате, лимонної трави, женьшеню, листя кропиви, жостеру, шматочків ананаса мускатного горіха та перцю чилі. Має приємний смак та аромат. Сприяє схуднення та очищенню організму.

ЧЕРВОНИЙ ЧАЙ

ЧЕРВОНИЙ (ЗОЛОТИЙ) РАВЛИК

Унікальний червоний китайський чай з високим вмістом чайної тіпси. Вирощується на чайній батьківщині — провінція Юньнань (КНР). Має тонізуючу дію і м’який насичений смак і аромат.

ДА ХУН ПАО

Унікальний улун провінції Фуцзянь менш тривалого, «світлого» обсмажування, з мінливою гамою смаків та ароматів. Сухе листя: велике, пухнасте, злегка скручене, пахне начинкою із сухофруктів для пирога, димністю і насолодою. Колір настою: світло-бурштиновий, прозорий. Перші протоки з відтінками зеленого, наступні набирають бурштинових відтінків. Смак: багатогранний, насичений, із сильно вираженими солодко-молочними, хвойними відтінками. Аромат: деревно-ягідний, злегка димний, із солодкими карамельними та молочними нотами. Післясмак: терпкість, приємна насолода стиглих фруктів — груш, слив та солодких яблук.

ЗОЛОТИЙ ЮННАНЬ

Традиційний червоний чай. Золотий Юннань належить до середньоферментованих чаїв. Тому його запах дуже багатий і різноманітний, з переважаючими нотами сухофруктів. Колір яскравий, янтарно-червоний, завдяки сильному прожарюванню молодого листя при обробці. Володіє тонізуючими, антисептичними, розслаблюючими властивостями.

СУМІШ ЧОРНОГО ТА ЗЕЛЕНОГО ЧАЮ

1001 ніч

Склад: байховий середньолистовой чорний чай, зелений чай, індійська троянда, пелюстки соняшника, пелюстки квітів єгипетської календули, натуральний ароматизатор «тропічні фрукти».

8 СКАРБІВ ШАОЛІНЯ

Сенча, Шун Мі, Пай Му Тан, Лунг Чин, біо Шун Мі квіти жасмину, мандарину, османтусу, шматочки ананаса манго, календула, сафлор, квіти соняшника, натуральний ароматизатор. Композиція вишуканих сортів зеленого та білого чаю, сприяє схуднення та очищення організму.

ЧОРНИЙ АРОМАТИЗОВАНИЙ ЧАЙ

БРИТАНІК

Чорний ароматизований чай, квіти Вереса, ягоди малини і чорної смородини. Насичений вітамінами, корисними мікроелементами.

Має приємний смак і аромат настою.

ВИБІР ІМПЕРАТОРА

Чорний ароматизований чай з цукатами апельсина і манго, шипшиною і каркаде. Надає тонізуючу дію.

ІМБИРНИЙ ГРОГ

Незрівнянне поєднання крупнолистового чорного цейлонського чаю та шматочків імбиру. Завдяки силі ефекту, що зігріває його можна сміливо ставити на одну поліцю з грогом. Багато імбиру у складі забезпечує помітний протизастудний ефект. Освіжаючий, острый, насичений смак напою вдало підкреслює легкий квітковий аромат лепестків василька.

ЛЮБОВ

Чорний ароматизований чай з цукровими серцями, шматочками полуниці та червоної смородини. Надає тонізуючу дію. Містить велику кількість вітамінів і мікроелементів.

БРИЗКИ ШАМПАНСЬКОГО

Чорний ароматизований чай, цукати манго, шматочки суниці, листя суниці, пелюстки волошки. Має приємний ніжний смак та аромат настою. Насичений вітамінами та корисними мікроелементами, покращує травлення.

ВОГНЯНИЙ ПОМАРАНЧ

Вогненний, з палаючими спеціями та пелюстками! Цей чай наче ідеальне побачення: палке, насичене подіями, з постійним відчуттям, що буде тільки краще і краще, і краще, і спробуйте це негайно!

Склад: Чай чорний цейлонський, перець білий горошок, перець рожевий горошок, плоди глоду, пелюстки сафлору, ідентичний ароматизатор натуральному Апельсин

ГРАФ (ЕРЛ) ГРЕЙ (чорний з бергамотом)

Склад: чай цейлонський чорний ОР (великолистовий), ароматизатор Бергамот.

Чай «Граф Грей» — це, мабуть, найпопулярніший чай у Великій Британії. Класичний добірний цейлонський чай категорії ОР (Оранж Пеко) ароматизований екстрактом бергамоту. При заварюванні дає яскравий червонуватий настій з терпким бархатистим смаком. Бергамот відтіняє та пом’якшує терпкість чаю, насичує напій теплим, запашним ароматом прянощів. Прекрасно поєднується з молоком та цукром.

ДИКА ВИШНЯ

Склад: чай цейлонський чорний ОР, журавлина сушена, пелюстки сафлора, пелюстки волошка, ароматизатор ідентичний натуральному вишню.

Класичний чорний чай, журавлина та аромат дикої (як знаменита Роза з однойменного серіалу) вишні – коктейль палкий, насичений та дуже смачний. Певну елегантність «Дикій вишні» надають пелюстки волошки та сафлору. Легкі та різнокольорові, вони збагачують смак та аромат та створюють незабутній танець у чашці!

ЕЛІКСИР МОЛОДОСТІ

Чорний високоякісний цейлонський чай Pekoe, ягоди обліпихи, липовий колір, пелюстки соняшника. Має приємний кисло-солодкий смак та неповторний аромат. Насичений вітамінами та корисними мікроелементами. Зміцнює імунітет та посилює стійкість організму до вірусних захворювань.

ЗИМОВА КАЗКА

Склад: чай цейлонський чорний (крупнолистовий), журавлина, журавлина, пелюстки волошка, ароматизатор ідентичний натуральному Журавлина.

Авторська чайна суміш, основою якої став чудовий цейлонський чай категорії P (Пеко). Чорний чай у поєднанні з ягодами журавлини дає інтенсивний рубіновий настій із фруктово-ягідним ароматом. Шматочки яблука згладжують терпкість чаю та надають аромату деревно-пряні ноти. Пелюстки волошки чудово доповнюють аромат напою, приносячи легкі квіткові ноти.

ІМПЕРАТОР

Насичений багатогранний купаж на основі високоякісного чорного цейлонського чаю категорії P (Пеко). Шматочки яблука та ананаса, лимонна цедра, пелюстки троянди та пелюстки календули створюють досить пікантну та ароматну композицію. Плоди шипшини чудово поєднуються з трояндою і привносять приємну кислинку до смаку напою.

Склад: чай цейлонський чорний Р (Пеко), пелюстки троянди, плоди шипшини, цедра апельсина, яблуко, цукати ананаса, пелюстки календули, ідентичний ароматизатор натуральному Вишня.

МАССАЛА

Чай масала — пікантний, ароматний і зігріваючий напій, створений на основі крупнолистового чорного індійського чаю з додаванням різноманітних прянощів. Ароматний та зігріваючий чай, створений на основі традиційного індійського рецепту.

Склад чаю Масала: чай чорний індійський категорія Р, кориця, імбир, гвоздика, кардамон, бадьян, перець білий, рожевий перець, аніс, пелюстки календули, ароматизатор натуральний Згущене молоко.

НІЧ КЛЕОПАТРИ

Багатогранний та незвичайний чайний купаж на основі чорного цейлонського та зеленого китайського чаю, в якому багато квітів та сушених фруктів.

Склад: шматочки яблука, цукати ананаса, родзинки, малина, пелюстки календули і волошка, аромат малини — така яскрава, смілива суміш створює надзвичайно пристрасні смакові та ароматичні акценти.

ОСТРІВ СКАРБІВ

Склад: чай чорний цейлонський (Реке), журавлина сушена, яблуко сушене, плоди шипшини, полуниця сушена, ароматизатор ідентичний натуральному Ананасу.

Цейлонський чорний чай, міцний і терпкий, з темно-бурштиновим настоєм та щільним тілом – це основа. У ньому всілякими квітами та ароматами переливаються сушені ягоди: запашна полуниця, терпка журавлина, ароматне яблуко та кисло-солодка шипшина. Головний герой композиції та найяскравіший акцент – солодкий тропічний аромат ананасу. Яскраво, красиво, «скриня» вітамінів і незвичайний багатогранний аромат!

ПЕРСИКОВЕ ФЛАМБЕ

Склад: чай цейлонський чорний ОР (крупнолистовий), цукати ананаса, пелюстки сафлору, пелюстки троянди, пелюстки волошка, ароматизатор ідентичний натуральному Персик.

Підбадьорлива терпкість та глибина смаку високоякісного цейлонського чорного чаю категорії ОР (Оранж Пеко) з Цейлону грає абсолютно новими фарбами завдяки аромату персика та цукатам. М’який, але насичений смак, чудовий аромат і солодка терпкість у післясмаку. і роблять купаж не тільки смачним, але і дуже красивим.Пелюстки волошка, сафлора та троянди чудово доповнюють аромат фруктів.

САУСЕП ЧОРНИЙ

Склад: чай цейлонський чорний Р (крупнолистовий), ароматизатор ідентичний натуральному.

Саусеп Крупнолистовий чорний цейлонський чай категорії Р (Пеко) ароматизований екстрактом саусепу (або сметанного яблука). Його екзотичний аромат досить складно порівняти з чимось, але багато в чому він нагадує ананас із легкими вершковими нотами. Саусеп надає міцному в’яжучому смаку чаю солодощі та вишуканості.

СУНИЦЯ З ВЕРШКАМИ

Високоякісний чорний цейлонський чай з додаванням шматочків суниці, подрібненим листям суниці та ароматом свіжих вершків. Має приємний ніжний смак та аромат настою.

ЧОРНИЦЯ В ЙОГУРТІ

Фруктовий, ніжний, запашний — цей купаж увібрав у себе всю свіжість бабусиного саду! В основі смако-ароматичної композиції класичний чорний цейлонський чай. Бурштиновий колір настою і терпкий, терпкий смак чаю пом’якшує листя чорної смородини, пелюстки волошки і плоди аронії. І вся ця апетитна суміш відтінена приголомшливо ніжним смаком свіжоприготовленого йогурту з чорницею.

ЗЕЛЕНИЙ АРОМАТИЗОВАНИЙ ЧАЙ

АБРИКОСОВИЙ ДЖЕМ

Зелений високоякісний китайський чай, шматочки абрикоса і пелюстки троянд. Має вишуканий смак і аромат стиглого абрикоса. Володіє тонізуючими властивостями і ідеальний для підтримки найкращої форми протягом усього дня.

Склад: чай зелений ганпаудер, шматочки абрикоса та персика, пелюстки троянди. ГОСТ 1939-90

БРИЗКИ ШАМПАНСЬКОГО INTERTEA

Зелений ароматизований чай на сінчі зі шматочками карамелі та суниці, квітками волошки. Чудовий святковий чай. Має приємний смак та аромат настою.

БРИЗКИ ШАМПАНСЬКОГО TEAHOUSE

Склад: чай китайський зелений (крупнолистовий), полуниця сушена, пелюстки волошка, пелюстки календули, ароматизатор ідентичний натуральному Суниці.

М’який, з приємною терпкістю смак чаю доповнений пелюстками волошки та календули, ягодами полуниці та ароматом суниці. У результаті — легкий смак з фруктовими нотами, світло-смарагдовий колір настою і п’янкий аромат, що надихає.

ПОЛУНИЦЯ З ВЕРШКАМИ

Склад: чай китайський зелений (крупнолистовий), полуниця сушена, пелюстки волошка, пелюстки календули, ароматизатор ідентичний натуральному Суниці.

М’який, з приємною терпкістю смак чаю доповнений пелюстками волошки та календули, ягодами полуниці та ароматом суниці. У результаті — легкий смак з фруктовими нотами, світло-смарагдовий колір настою і п’янкий аромат, що надихає.

ГРЕЙПФРУТ

Зелений високоякісний китайський чай, шматки грейпфрута і пелюстки троянд. Має вишуканий смак та аромат стиглого абрикосу. Має тонізуючі властивості і ідеальний для підтримки кращої форми протягом усього дня.

ГЕНМАЙЧА

Зелений японський чай з обсмаженим рисом і попкорном. Має особливо яскравий смак. У Японії напій середнього класу. Колір завареної Генмайчі зелений, але рис, що входить до складу суміші, додає насиченості настою. Підходить для вечірнього чаювання.

Його вживання сприяє зміцненню імунітету, очищенню організму, відновленню сил, поліпшенню травлення та обмінних процесів.

ЕРЛ ГРІН (ЗЕЛЕНИЙ З БЕРГАМОТОМ)

Зелений ароматизований чай на ганпаудері з бергамотом та квітками волошки. Має насичений смак та аромат бергамоту.

ІМБИРНИЙ ЗЕЛЕНИЙ

Основа «Імбірний зелений» — чудовий зелений крупнолистовий китайський чай. У міксі зі шматочками імбиру він набуває несподівано насичений, багатогранний смак із виразною насолодою та приємною гіркуватістю. До того ж, імбир – це велика кількість вітамінів та мікроелементів. Пелюстки календули надають яскравості та запашності композиції.

ІМПЕРАТОРСЬКИЙ БАМБУК

Суміш вишуканих сортів білого чаю Пай Му Тан, зеленого чаю, листя бамбука, шматочків папайї, пелюсток календули, соняшника та троянди. Експерти стверджують, що бамбуковий чай дуже корисний для здоров’я. Бамбуковий чай покращує стан волосся та шкіри, виводить з організму токсини, корисний при авітамінозі та депресії.

ІНЖИР-ПОЛУНИЦЯ

Фруктовий освіжаючий мікс, в основі якого зелений чай Сенча. Він має неймовірно красивий, сонячний колір настою та аромат квітів, літніх трав та фруктів. Трав’яний, терпкий смак Сенчі, багато шматочків солодкого інжиру і кислинка сушеної полуниці створюють вітамінний коктейль, що втамовує спрагу, бадьорить і наповнює енергією. Поєднують ці чарівні інгредієнти солодкі вершки.

КАЛИНКА-СМОРОДИНКА

Склад: зелений чай, чорна смородина ягоди, калина ягоди, малина ягоди, липа квітки, аромат смородини.

Несподіване поєднання терпкості зеленого чаю, легкої кислинки та густих ароматів чорної смородини та калини одразу привертає до себе увагу. Нотки стиглої малини та квітів липи завершують цей соковитий бленд.

ЛАПА ТИГРА

Зелений ароматизований чай на основі японської сінчі відомого китайського чаю «Колодець дракона» з додаванням пелюсток соняшника, троянди шматочків полуниці, малини та екстракту лісових ягід. Позитивно впливає нервову систему.

МАНГОВИЙ РАЙ

Состав: чай китайский зеленый (средний лист), цукаты ананаса, лепестки календулы,ароматизатор идентичный натуральному Манго.

Китайский зеленый чай, кусочки ананаса и лепестки календулы, а еще непревзойдённый глубокий аромат — благодаря натуральному экстракту манго, которым дополнительно ароматизирован напиток. Готовый «Манговый рай» — это пение ангелов и чистый восторг! Сладкий, ароматный, очень мягкий, но с долгим терпким послевкусием.

МАРРАКЕШ

Склад: чай китайський зелений (середньолистовий), м’ята. Китайський крупнолистовий зелений чай з м’яким, трохи терпким смаком чудово поєднується з запашною перцевою м’ятою. Пряні ноти в ароматі навіяні живим, яскравим Марракеш з усіма його казкарями, продавцями води, автентичною архітектурою та ринками. А ще «Марракеш» — це дуже корисний напій завдяки м’яті.

Склад: чай зелений ганпаудер, цукати з ананаса, пелюстки соняшника, пелюстки волошки, пелюстки календули, ароматизатор ідентичний натуральному тропіку.

Китайський ганпаудер із приємним, терпким смаком та нотами сухофруктів у післясмаку став основою «Мрій султана». Багатий смак та аромат чаю вишукано відтінений пелюстками календули, волошка та соняшнику. Готова композиція м’яко зігріває, залишаючи легкий пряний післясмак і мрійливий настрій на десерт.

Склад: чай китайський зелений ганпаудер (середній лист), цукати ананаса, родзинки, шматочки яблука, пелюстки волошки, пелюстки календули, малина сушена, ароматизатор ідентичний натуральному Малина.

В основі бленду – високоякісний китайський зелений чай ганпаудер. Димний, терпкий, приємний гіркий смак ганпаудера майстерно доповнюють шматочки ананаса, яблука, малина та родзинки. Багатогранний фруктовий смак, у свою чергу, чудово поєднується з легким квітковим ароматом пелюсток волошки та календули.

Склад: чай зелений китайський Сенча (великий лист), цукати ананаса, полуниця сушена, цукрові серця, ароматизатор ідентичний натуральному персику.

Багатогранний, вишуканий і збалансований, цей купаж майстерно поєднує в собі свіжу гіркоту китайської сенті з ніжним персиком та запашною полуницею. Готовий напій порадує насиченим кольором, яскравим смаком та тонким ароматом свіжих фруктів. Пікантна деталь — рожеві цукрові серця — і вуаля: протистояти «Основному інстинкту» неможливо!

Склад: чай китайський зелений (великий лист), цукати ананаса, пелюстки соняшника, пелюстки календули, пелюстки волошка, ароматизатори ідентичні натуральним: Молоко, Персик.

Великий лист зеленого чаю, яскраво-блакитні пелюстки волошка, пронизливо-жовті пелюстки соняшнику, різнобарвні цукати… Красиво, чи не так? А тепер до медово-квіткового смаку додайте аромат персика та молока та спробуйте уявити, наскільки це смачно. Не вийде, доки не спробуєте! «Політ метелика» — це не просто смачно і красиво, це нескінченно смачно і неповторно красиво!

Вершково-фруктовий, дуже свіжий, екзотичний чай – наш «Зелений Саусеп». Для цього бленду ми вибрали зелений китайський чай Ганпаудер. Завдяки спеціальній обробці листа в ньому запечатуються активні речовини, аромат та смак. Чай зберігає свіжість та корисні властивості надовго. У нього насичений трав’янистий смак та солодкий післясмак. Ганпаудер ми доповнили яблучками та саусепом. Вийшов аромат райського саду, свіжий, хрумкий, легкий, як хмара з неба.

Суміш китайського зеленого чаю ганпаудер з календули пелюстками, цукатами білого ананаса і цедри апельсина. Щільно скручені нефритові листочки чаю і яскраво-жовті цукати в сухому вигляді — наче розсип дорогоцінного каміння! При заварюванні чай розкриває неповторний фруктово-цитрусовий аромат, м’який трав’янистий смак та глибокий солодкий післясмак.

Зелений ароматизований чай на основі «чорного пороху» зі шматочками суниці та листям каркаде. Має приємний свіжий аромат та солодкий смак.

Склад: чай китайський зелений ганпаудер (великий лист), полуниця сушена, журавлина сушена, плоди шипшини, яблуко сушене, ароматизатор ідентичний натуральному Ананас.

Цей купаж виготовлений на основі китайського зеленого чаю порох (ганпаудер) з додаванням шматочків сушеної полуниці, яблука, шипшини та журавлини. Насичений терпкий смак ганпаудера з легким присмаком сухофруктів стає ще яскравішим у міксі із фруктами та ананасовим ароматизатором. Цей чай особливо добре пити в спеку — він чудово освіжає та тонізує.

Создайте подобный сайт на WordPress.com
Начало работы