Шу Пуер «Кнопка запуску»
Невелика (близько 10 грам), але дуже дієва таблетка: бадьорить і спонукає до дії. Шу Пуер виготовлений в 2014 році на фабриці «Чангшу». Смак готового напою щільний, насичений, збалансований: в ньому все, що очікуєш від пуеру, але без зайвої гіркоти, терпкості або землистий. Післясмак довгий і м’який. Аромат повний осінніх відтінків — тут і прілий ліс, і горіхи, і дуже приємна маслянистість чорносливу. Настій яскравий, насичений, коричневий з червоними відтінком. Листя середнього розміру, заварюється швидко і міцно.
Да Хун Пао
Назва чаю Да Хун Пао перекладається як «Великий червоний халат». Це найвідоміший і дорогий з сортів китайського чаю. Рідкість і дорожнеча цього чаю пов’язані з тим, що кущі, з яких його збирають, ростуть тільки в одному місці — на схилах гори Уї. Має насичений смак і солодке фруктове післясмак.
Пуер міні точа «Червоний Юйбін»
Справжній, дуже правильний і гармонійний червоний юннаньського чай, спресований в форму маленького брикету. Настій у цього чаю досить щільний, темно-гранатовий, з багатогранним ароматом і несподіваними вишневими нотами в післясмаку.
Те Гуань Інь тоуча
Маленька, 5-грамова «таблетка» тоуча сформована з різаного листа яскраво-зеленого і жовтого кольорів зі світлими вкрапленнями. Яскравий аромат жасмину та акації доповнюється приємним відтінком ніжного, солодкого квіткового безе. З нього виходить дуже насичений настій, тому заварювати його краще до 5 секунд, поступово збільшуючи час наступних заварювань. Настій має світло-зелений, з жовтим відтінком колір. Кожне наступне заварювання відкриває нові грані смаку і аромату: перші — яскраво-квіткові, наступні — молочні та солодкі. А післясмак тривалий, ніжне, ванільне …
Пуер Мандарин
Чорний чай пуер, спресований і поміщений в сушений мандарин. При заварюванні дає винятковий чайно-мандариновий смак з ароматом цитрусів. Для заварювання цього чаю відколи шматочок пуеру і заварюйте його окропом і настояти 5 хвилин.
Пуер Шен міні точа
Класичний Шен з трав’янистим терпким смаком і приємним ніжним смаком. В ароматі — калейдоскоп польових квітів і пікантна димність. Так як листя в цьому пуері досить дрібне, різані, заварювати потрібно швидкими протоками, інакше гіркота затьмарить всі смако-ароматичні акценти.
Пуер Шу міні точа
Ця маленька точа містить несподівано багатий смаковий коктейль і яскравий аромат. Темний маслянистий настій із дуже щільним, насиченим смаком горіха макадамія. Довгий горіховий післясмак без гіркоти і зайвої землістості. Аромат деревно-грибний, дуже класичний, що запам’ятовується.
Пуер Шен «Медаль»
Якісний Юннаньський Пуер загорнутий у фольгу вагою близько 8 грамів. Виготовлений за технологією ШЕН з великим вмістом молодого листя і чайних бруньок. Має м’який освіжаючий смак. Ідеальний для заварювання в чайниках обсягом 200-300 мл.
Пуер ШУ «Кубік»
Якісний Юннаньський Пуер загорнутий у фольгу вагою близько 8 грамів, має багатий класично Пуерний смак і аромат. Ідеальний для заварювання в чайниках обсягом 200-300 мл. Витримка від 3-х років.
Пуер Шен 100г
Пуер у формі млинця. Виготовлений за технологією ШЕН з великим вмістом молодого чайного листя та бруньок, які роблять його загальний тон світло-зеленим. Має м’який освіжаючий смак.
Пуер Шу 100г
Чорний Пуер пресований у вигляді млинця з провінції Юннань. Один з найпопулярніших пуерів, у якому поєднується якість та відносно розумна вартість. Має характерний насичений терпкий земляний смак та аромат настою.
Смола пуера — Ча Гао
Чорний чай смола пуеру — дуже незвичайний, рідкісний, ексклюзивний напій. Настій чаю з смоли пуеру може бути ніжно — золотистим і темно — бурштиновим, залежить від міцності. Аромат дуже яскравий і запам’ятовується. Він дивує не схожістю на інші запахи. Смак досить м’який і абсолютно без гіркоти.