МОНОСОРТА
Бразилія (арабіка) | смак помірно-кислий, із солодкими нотами. |
В’єтнам (робуста) | М’яка за смаком, має хлібно-горіхові відтінки у смаку і горчинку у післясмаку. |
Гватемала (арабіка) | поєднує в собі солодкуватий смак фруктових ноток дині з легкою приємною терпкістю виноградної кісточки. |
Гондурас (арабіка) | щільність, гірчинка, легкий відтінок горіхів та фруктів. |
Декофеїн (арабіка) | смак оксамитовий, солодкуватий, із невеликою кислинкою фруктового вина. Частка кофеїну у ньому трохи більше 0,3% у перерахунку суху речовину. |
Домінікана (арабіка) | З легкою терпкістю. У кави середня щільність, м’який смак, класичний кавовий аромат і дуже приємний післясмак цитрусу. |
Ефіопія (арабіка) | квіткові ноти та кислотність стиглого лимона. |
Індія (Арабіка) | виразні пряно-солодкі ноти, практично без кислотності та з невеликою кількістю кофеїну. |
Індія Черрі (робуста), кг | цьому сорту робусти властивий міцний, багатий і надзвичайно приємний смак. Напій виходить густий, гіркий, щільний з легким ароматом вишні. |
Індонезія (робуста) | смак терпкий, гіркий, що в’яже з горіховими та хлібними нотками. |
Кенія (арабіка) | фруктові нотки, терпкість, приємна гострота, крепость. |
Колумбія (арабіка) | нотки какао, гірчинка, винні та квіткові нотки. |
Коста-Ріка (арабіка) | ноти шоколаду та фруктів. |
Марагоджип Гондурас | Кава з міцним настоєм, з м’яким деревним ароматом і з яскраво вираженою гостротою, з приємною кислинкою, нетривалим післясмаком чорної смородини. |
Мексика (арабіка) | відзначають ледве вловиму приємну кислинку, шоколадні, цитрусові, горіхові ноти. |
Нікарагуа (арабіка) | шоколадний смак з гірчинкою та коньячним присмаком. |
Папуа (арабіка) | легка кава з соковитим ягідним чорносмородиновим смаком. |
Перу (арабіка) | кава м’яка, збалансована, з легкою приємною фруктовою кислинкою. Аромат тонкий та ніжний. Майже повна відсутність гіркоти та шовковиста насолода |
Руанда (арабіка) | ноти зеленої груші, узвару і персика. Смак молодого вина з помітною кислинкою, легким присмаком зелених яблук і довгим фруктовим післясмаком. |
Сальвадор (арабіка) | смак тонкий, м’який, з вершковим відтінком та шоколадними нотами. Поєднується солодкувато-квітковий аромат із присмаком какао. Залишається квітковий післясмак з добре помітним фруктовим присмаком. |
Танзанія (арабіка) | грейпфрут, яскраво виражена цитрусова кислинка. |
АРОМАТИЗОВАНА КАВА У ЗЕРНАХ
- Бейліс
- Вишня
- Віскі
- Ірландський лікер
- Капучіно
- Карамель
- Крем-брюле
- Лісовий горіх
- Лимон
- Мокко
- Молоко пряжене
- Тірамісу
- Шоколад
КАВА МОЛОТА, 250г
Кава NERO GranAroma
Купаж: 40% арабіка / 60% робуста
250г.
Кава NERO BuonAroma
Купаж: 60% арабіка / 40% робуста
250г.
Кава NERO DolceAroma
Купаж: 80% арабіка / 20% робуста
250г.
Кава у зернах (купаж)
Кава у зернах Prime
Купаж 60% арабіка / 40% робуста
Кава у зернах Nero Gran Aroma
Купаж 30% арабіка / 70% робуста
Кава у зернах Nero Platinum Aroma
Купаж 20% арабіка / 80% робуста
Кава у зернах Nero Buon Aroma
Купаж 50% арабіка / 50% робуста
Кава у зернах Super Aroma
Купаж 70% арабіка / 30% робуста
Кава у зернах Dolche Aroma
Купаж 90% арабіка / 10% робуста
Кава у зернах Vietnam
100% робуста, скрін зерна 18