КАВА НАТУРАЛЬНА

МОНОСОРТА

Бразилія (арабіка)смак помірно-кислий, із солодкими нотами.
В’єтнам (робуста)М’яка за смаком, має хлібно-горіхові відтінки у смаку і горчинку у післясмаку.
Гватемала (арабіка)поєднує в собі солодкуватий смак фруктових ноток дині з легкою приємною терпкістю виноградної кісточки.
Гондурас (арабіка)щільність, гірчинка, легкий відтінок горіхів та фруктів.
Декофеїн (арабіка)смак оксамитовий, солодкуватий, із невеликою кислинкою фруктового вина. Частка кофеїну у ньому трохи більше 0,3% у перерахунку суху речовину.
Домінікана (арабіка)З легкою терпкістю. У кави середня щільність, м’який смак, класичний кавовий аромат і дуже приємний післясмак цитрусу.
Ефіопія (арабіка)квіткові ноти та кислотність стиглого лимона.
Індія (Арабіка)виразні пряно-солодкі ноти, практично без кислотності та з невеликою кількістю кофеїну.
Індія Черрі (робуста), кгцьому сорту робусти властивий міцний, багатий і надзвичайно приємний смак. Напій виходить густий, гіркий, щільний з легким ароматом вишні.
Індонезія (робуста)смак терпкий, гіркий, що в’яже з горіховими та хлібними нотками.
Кенія (арабіка)фруктові нотки, терпкість, приємна гострота, крепость.
Колумбія (арабіка)нотки какао, гірчинка, винні та квіткові нотки.
Коста-Ріка (арабіка)ноти шоколаду та фруктів.
Марагоджип ГондурасКава з міцним настоєм, з м’яким деревним ароматом і з яскраво вираженою гостротою, з приємною кислинкою, нетривалим післясмаком чорної смородини.
Мексика (арабіка)відзначають ледве вловиму приємну кислинку, шоколадні, цитрусові, горіхові ноти.
Нікарагуа (арабіка)шоколадний смак з гірчинкою та коньячним присмаком.
Папуа (арабіка)легка кава з соковитим ягідним чорносмородиновим смаком.
Перу (арабіка)кава м’яка, збалансована, з легкою приємною фруктовою кислинкою. Аромат тонкий та ніжний. Майже повна відсутність гіркоти та шовковиста насолода
Руанда (арабіка)ноти зеленої груші, узвару і персика. Смак молодого вина з помітною кислинкою, легким присмаком зелених яблук і довгим фруктовим післясмаком.

Сальвадор (арабіка)
смак тонкий, м’який, з вершковим відтінком та шоколадними нотами. Поєднується солодкувато-квітковий аромат із присмаком какао. Залишається квітковий післясмак з добре помітним фруктовим присмаком.
Танзанія (арабіка)грейпфрут, яскраво виражена цитрусова кислинка.

АРОМАТИЗОВАНА КАВА У ЗЕРНАХ

  • Бейліс
  • Вишня
  • Віскі
  • Ірландський лікер
  • Капучіно
  • Карамель
  • Крем-брюле
  • Лісовий горіх
  • Лимон
  • Мокко
  • Молоко пряжене
  • Тірамісу
  • Шоколад

КАВА МОЛОТА, 250г

Кава NERO GranAroma

Купаж: 40% арабіка / 60% робуста

250г.

Кава NERO BuonAroma

Купаж: 60% арабіка / 40% робуста

250г.

Кава NERO DolceAroma

Купаж: 80% арабіка / 20% робуста

250г.

Кава у зернах (купаж)

Кава у зернах Prime

Купаж 60% арабіка / 40% робуста

Кава у зернах Nero Gran Aroma

Купаж 30% арабіка / 70% робуста

Кава у зернах Nero Platinum Aroma

Купаж 20% арабіка / 80% робуста

Кава у зернах Nero Buon Aroma

Купаж 50% арабіка / 50% робуста

Кава у зернах Super Aroma

Купаж 70% арабіка / 30% робуста

Кава у зернах Dolche Aroma

Купаж 90% арабіка / 10% робуста

Кава у зернах Vietnam

100% робуста, скрін зерна 18

Создайте подобный сайт на WordPress.com
Начало работы